RENAULT ЗНАЙОМИТЬ ДІТЕЙ З АВТОМОБІЛЬНИМИ ПРОФЕСІЯМИ

RENAULT ЗНАЙОМИТЬ ДІТЕЙ З АВТОМОБІЛЬНИМИ ПРОФЕСІЯМИУ перші вихідні літа, 3 і 4* червня 2017 року, компанія Renault в Україні проводить родинний вікенд і запрошує дітей, а також їх батьків на екскурсію по дилерському салону та сервісу для знайомства з автомобільними професіями.

Під час першого літнього вікенду в усіх офіційних дилерських центрах Renault будуть проводитися навчальні екскурсії, які допоможуть дітям краще пізнати такі важливі професії працівників автосалону Renault, як продавець-консультант, майстер-приймальник та механік.

Маленьким гостям розкажуть, хто допомагає клієнту вибрати автомобіль, як готують автомобіль, як вручають новий автомобіль власнику і як необхідно про нього піклуватися після покупки. Для кращого розуміння цих процесів діти здійснять захоплюючу екскурсію по сервісу.

А батьки під час вікенду зможуть:

· більш детально ознайомитися з автомобілями Renault;

· пройти тест драйв автомобілів і виграти фірмове дитяче крісло в автомобіль;

· зарезервувати та придбати автомобіль Renault;

· дізнатися інформацію про акції на автомобілі і сервіс;

· оформити кредит на придбання автомобіля або аксесуарів за допомогою власної програми кредитування Renault Finance;

· отримати консультацію кваліфікованого фахівця - представника офіційного дилерського центру Renault.

RENAULT ЗНАЙОМИТЬ ДІТЕЙ З АВТОМОБІЛЬНИМИ ПРОФЕСІЯМИМаленьких гостей дилерських центрів очікують подарунки - брендовані каски Renault.

Кожен, хто в період сімейного вікенду пройде тест драйв моделей Renault в офіційній дилерській мережі Renault на території України, приймає участь у розіграші фірмового дитячого крісла в автомобіль. Розіграш дитячого крісла в автомобіль відбудеться в кожному офіційному дилерському центрі Renault. Призовий фонд складається з 33 фірмових дитячих крісел в автомобіль.

Розіграш відбудеться за допомогою сервісу генерації випадкових чисел (https://www.random.org/). Ім'я переможця буде опубліковано згідно з умовами акції на сайті https://www.renault.ua і на офіційних сторінках Renault в Україні в соціальних мережах.

Детальну інформацію і правила акції можна дізнатися на офіційному сайті компанії www.renault.ua, у офіційних дилерів RENAULT в Україні або за телефоном гарячої лінії 0 800 500 351.

В 2016 р. бренд RENAULT посів 1ше місце на автомобільному ринку України з часткою 10,9%. Другий рік поспіль компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки новому поколінню автомобілів Renault, широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Finance і кваліфікованій дилерській мережі.

 

*дата проведення заходу може змінюватися і може бути індивідуальною для дилерського центру. Детальну інформацію варто уточнювати у дилера у вашому місті.