Renault на паризькому автосалоні
  • Renault представляє світову прем'єру концепту EZ-ULTIMO - робомобіль загального користування з преміальним сервісом, а також першу концептуальну систему, яка пропонує персоналізований контент під час поїздок - Augmented Editorial Experience (AEX).
  • В рамках автосалону відвідувачі вперше побачать новий Kadjar, який став ще більш привабливим і комфортним.
  • Нова лімітована серія електромобіля ZOE Iconic.
  • Moov'in Paris і нові сервіси мобільності.

На Паризькому автосалоні Renault представляє своє бачення системи транспорту загального користування майбутнього, яке втілено в трьох концептах робомобілів:

- EZ-ULTIMO - робомобіль з преміальним сервісом;

- EZ-PRO - робомобіль для доставки;

- EZ-GO - робомобіль загального користування для щоденних поїздок по місту.

Ці концепти знаменують собою новий тип мобільності. Капсула Augmented Editorial Experience, також представлена на стенді компанії, пропонує зануритися в імерсивний і реалістичний світ з персоналізованим мультимедійним контентом, що дозволяє абсолютно по-іншому використовувати свій час в поїздці.

Новий Renault Kadjar

На стенді Renault вперше представлений новий Kadjar, що відрізняється більш привабливим дизайном і підвищеним комфортом. Зберігши традиційні для позашляховиків риси дизайну, новий Kadjar придбав більш динамічні і сучасні форми. Фахівці, що працювали над новим Kadjar, зробили ставку на комфорт, якість і ергономічність, в результаті чого оновлений інтер'єр став ще більш зручним для повсякденного використання.

У новому Kadjar використовуються двигуни Renault нового покоління. Згідно з чинними стандартами і бензинові і дизельні агрегати оснащуються сучасними системами зниження викидів. У той же час вони відрізняються більш плавною динамікою і підвищеною потужністю і витрачають менше палива.

Нова лімітована серія ZOE Iconic

Завдяки продажам понад 110 000 од. ZOE є бестселером європейського сегмента електромобілів. З моменту своєї появи на ринку в кінці 2012 року автомобіль став легендою ринку електричного транспорту. Тому не дивно, що нова лімітована серія ZOE отримала назву Iconic (англ. «Культовий, легендарний»). Дана версія відрізняється ексклюзивною сірою оббивкою салону, новим кольором екстер'єру Highland Grey і новими 17-дюймовими алюмінієвими колісними дисками. В якості опції для ZOE тепер доступний оригінальна підлога багажного відділення в рівень з порогом. Кабелі електричної системи прокладаються в цьому подвійному дні, що дозволяє збільшити корисний об'єм багажного простору. Нарешті, ZOE Iconic може оснащуватися моторами R110 і Q90, які забезпечують запас ходу до 300 км в реальних умовах.

Щоб зробити повсякденне життя водіїв електромобілів простіше, компанія представляє новий сервіс, який допомагає ефективно складати маршрут, пропонуючи розрахунок загального часу поїздки (поїздка плюс час на зарядку) і направляючи водія до оптимальної зарядної станції. Це перший додаток для смартфона такого роду на ринку. Всі сервіси тепер об'єднані на базі платформи MY Renault.

Moov'in Paris та нові сервіси мобільності

У відповідь на стрімкі зміни в моделях поведінки клієнтів Група Renault пропонує нові сервіси мобільності, ідеї яких засновані на все більш популярних сервісах каршерінга і оренди автомобілів, і до 2022 року планує представити автономні робомобілі для транспортних послуг.

Група є європейським лідером в сфері каршерінга на базі електромобілів - компанія має тісні партнерські зв'язки з рядом служб і експлуатує 5 000 автомобілів ZOE в 8 великих містах. Нещодавно було прийнято рішення поступово впровадити електромобілі Renault у Франції в такі проекти як платформа Marcel, каршерінг Moov'In.Paris і короткострокова оренда Renault Mobility. Таким чином, до кінця 2019 року в транспортних службах Франції буде задіяно близько 2 000 електромобілів.