RENAULT TRAFIC SPACECLASS НА ЧЕРВОНІЙ ДОРІЖЦІ КАННСЬКОГО ФЕСТИВАЛЮ

Renault представляє висококласний мікроавтобус TRAFIC SpaceClass на 9 місць для перевезення клієнтів та приватного користування.

Renault Trafic SpaceClass дебютує на Каннському кінофестивалі, як транспортний засіб для перевезення гостей та знаменитостей.

Канни, Франція

На 70-му Міжнародному Каннському кінофестивалі дебютує цілком оновлений автомобіль Renault TRAFIC SpaceClass.

Renault позиціонує TRAFIC SpaceClass серед мікроавтобусів високого класу. TRAFIC SpaceClass - синонім простору та комфорту.

«TRAFIC SpaceClass - цілком новий автомобіль, що задовольняє потреби клієнтів, забезпечуючи найкращі у своєму класі комфорт і зручність керування. Ми обрали Каннський кінофестиваль для дебюту, щоб показати, наскільки цей автомобіль може бути ефективним для трансферу VIP-персон та бізнесменів з аеропорту та назад», - заявив Ашвані Ґупта (Ashwani Gupta), перший віце-президент та голова відділення легких комерційних автомобілів Renault-Nissan.

TRAFIC SpaceClass на 9 місць є найпросторішим і найкомфортнішим у своєму класі. Завдяки модульним поворотним сидінням другого та третього рядів доступно більше 50 конфігурацій інтер’єру, що є унікальним в даному сегменті авто. Для найбільшого комфорту кожного пасажира вікна затемнені, а салон обладнано регульованим кондиціонером й індивідуальними світлодіодними лампами для читання та оздоблено шкірою ексклюзивної якості (в залежності від версії).

Версія Signature Pack автомобіля TRAFIC SpaceClass може трансформуватися в мобільний офіс завдяки поворотними сидіннями та складному столику у центрі салону, який містить багато відділень для зберігання речей. Всі версії авто обладнано розетками на 220 вольт та USB роз'ємами для зарядження портативних комп’ютерів і електронних приладів.

Панель приладів має безліч практичних і характерних деталей, в тому числі оздоблене шкірою кермо, безліч відділень для зберігання речей, а також хромові та глянцеві вставки. Авто може бути обладнано навігаційною системою MediaNav Evolution з 7-дюймовим екраном або системою R-Link Evolution на базі Android Auto, а також камерою заднього виду (в залежності від версії).

Зовні TRAFIC SpaceClass легко відрізнити завдяки плавним лініям кузова, хромованій решітці та пофарбованим бамперам, логотипам SpaceClass на передніх крилах, ексклюзивному кольору Comet Grey (Сіра комета), численним глянцевим деталям та 17-дюймовим колесам з ефектом діамантового напилення (в залежності від версії).

TRAFIC SpaceClass націлений на професійних клієнтів, але приділяє неабияку увагу комфорту всіх без винятку пасажирів, незалежно від тривалості поїздки. Авто особливо підходить для компаній і готелів, що забезпечують трансфери від вокзалів і аеропортів. Новий висококласний мікроавтобус ідеально підходить для пасажирських перевезень таксі та незалежних перевізників. TRAFIC SpaceClass також підійде для приватного користування, наприклад, сім'ям, які надають перевагу просторому салону і модульності.

На основні європейські ринки TRAFIC SpaceClass надійде у вересні 2017 року.